Jom Baca Blog!

Tentang Aku

Terima kasih dan selamat datang ke blog clumzycaffein. Pemilik blog ini bernama Haziq. Seorang pelajar jurusan kejuruteraan elektrik dan elektronik di Yamaguchi University,Jepun. Simple minded dan minimalist.

Mempunyai minat untuk mendalami bidang grafik, dan sedang berjinak-jinak dalam mempelajari fotografi. Mula mempelajari grafik ketika di tingkatan 4 dengan tunjuk ajar rakan-rakan dan tutorial di internet.

Gemarkan pasta, Star Wars, Avril Lavigne,lolipop dan coklat. Warna kegemaran ialah biru.

Clumzycaffein.wordpress adalah antara blog yang diusahakannya. Blog ini dibuat untuk meletakkan hasil kerja grafik. Blog ini juga digunakan untuk berkongsi info menarik dengan semua pembaca.

Segala komen dan cadangan amat dialu-alukan.

Gmail
email

Softbank

Blog dan akaun sosial lain:




 

11 responses

  1. bocahbancar

    Haziq Malaysia-Jin desu ka..??

    Douzo Yoroshiku, watashi wa Indonesia-Jin desu..

    Bagi-bagi ilmunya tentang Jepang ya, saya juga sangat ingin menempuh pendidikan di sana, apalagi mendapatkan beasiswa..(^_^)

    December 5, 2008 at 11:21 am

    • clumzycaffein

      hait😛 haziq to moushimasu.
      yoroshiku ne.
      saya cuba kongsi apa yang saya mampu.
      terima kasih
      \(^_^)/

      December 5, 2008 at 2:57 pm

  2. Tak sangka ni senpai ku haha
    Nice blog and Tumblr you got there🙂
    Admire ur minimalist and work

    February 13, 2011 at 10:54 am

    • trimas bro~ tp xleh lawan blog ko la. hosting sendiri tu. hebat2. hehe.

      February 13, 2011 at 12:44 pm

  3. nice blog tp macam mana nak follow blog ni?

    March 15, 2011 at 12:41 am

  4. woot woot. Ex Uniselian eh? Hye there! ^___^

    March 17, 2011 at 4:32 pm

    • Meow meow adeqq. Yup2!. Hello there too~ (^_^)v

      March 17, 2011 at 5:30 pm

  5. Hakimah

    Salam. Best x yamaguchi daigaku?

    June 13, 2011 at 7:40 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s