Jom Baca Blog!

Hanya Di Bulan Ramadhan #1

Meow. Berzaman sudah aku tak menulis. Kesibukan di lab dan kekangan masa menjadi alasan blog ini kembali usang. Maaf.

Walaubagaimanapun entri kali ini cukup ringkas. Tak banyak perkataan. Hanya sedikit doodle yang aku buat ketika tunggu waktu berbuka. Selamat berpuasa semua!

Notakaki: Macam mana pulak dengan Ramadhan korang?

5 responses

  1. setail! xbole nak like ke ni?😀

    August 8, 2011 at 9:20 pm

    • trimas~ klik butang gambar bintang kat bawah entri tu boleh like kot. tak pernah cuba pon. haha. trimas lagi sekali.
      aku buat ni time ada idea je. kalau takde idea, tak bergerak la tangan aku. (^_^)

      August 8, 2011 at 10:14 pm

  2. lama tak tengok kamu post entry
    tapi entry kali ni terbaik.. betul sgt~

    August 9, 2011 at 9:21 am

  3. smaaart!dah curi dah kat blog aq,hahaha

    August 9, 2011 at 2:14 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s