Jom Baca Blog!

[Jepun] Gun O’ Clock

Meow. Entri kali ini bukan untuk promosi. Hanya sekadar berkongsi.

Memang tak dinafikan, di Jepun ini banyak barang yang pelik-pelik, yang belum pernah difikirkan oleh akal Melayu. Orait, produk kali ini adalah Gun O’ Clock (ガンオクロック). Apa gunanya Gun O’ Clock(GOC) ni? GOC ada dua mode: 1. GOC membolehkan korang bangun pagi dengan ceria! Ya, dengan ceria. Bila jam loceng berbunyi, korang tersedar, angkat pistol dan tembak. Mesti kena pada sasaran baru alarm stop berbunyi. 2. Korang boleh main tembak-tembak. Yeah! Kat Amazon, produk ini berharga 3150¥.

So, adakah aku nak beli, lepas tu buat product review kat blog aku ni? Oh, tidak. Jangan salah anggap. Aku da cakap, ini bukan promosi, tetapi hanya berkongsi. Bagi aku konsep GOC agak cool. Sensor yang digunakan pon cool. Tetapi untuk beli, tak cool. Apa lagi yang cool? Video promosi GOC. Grafik video promo ni agak smart. Tapi ada something yang buat video ini kelakar. Try la tengok.

Notakaki: Apa motif entri kali ini? Aku rasa poster kat atas tu cool dan video promo dia best. I think there is something wrong with me.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s