Jom Baca Blog!

Amaran Penting

Aku suka baca blog. Blog hopping termasuk dalam perkara yang aku buat ketika aku bosan. Dan alangkah baiknya kalau notification yang kat bawah ni memang wujud. Sebab apa? Aku memang pantang time tengah nak baca blog, tiba-tiba keluar lagu yang datang entah dari mana, lepas tu tak boleh nak stop atau pause. Memang annoying. Dan aku tak akan buka blog tu lagi. No offense. Remember, first impression is important.


6 responses

  1. deshou!

    February 20, 2011 at 7:52 pm

    • 1 lagi,comel advert aq!tq23

      February 20, 2011 at 7:53 pm

      • xde hal. tapi aku takot gak ko mara sebab aku selamba je buat. haha

        February 21, 2011 at 12:55 am

    • hehe. panas sikit aku ari ni

      February 21, 2011 at 12:54 am

  2. v

    hai. suke la blog ni.
    nak folo blog ni camne eh.

    March 16, 2011 at 4:14 am

    • Hai v. Trimas kerana suka blog ini. Saya suka v jugak.
      Kalau nak follow blog ni v boleh bookmark blog ini, atau subscribe rss, atau follow twitter saya!
      Peace~

      March 16, 2011 at 10:12 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s