Jom Baca Blog!

Wallpaper Simple Di Simpledesktops

Meow. Aku seorang yang minimalist. Aku suka segalanya yang simple. Sebab simple itu mudah. Cakap pasal simple, korang dah tengok video Simplicity?

Entri kali ini aku nak kongsi dengan korang semua satu laman web untuk download wallpaper yang simple! Simpledesktops.com. Kebanyakan wallpaper di laman web ni adalah hasil karya Tom Watson. Kat sini korang boleh download wallpaper tak menyerabutkan desktop dan kepala korang. Dengan ini, korang boleh menjadi lebih produktif dan tak pening kepala! Banyak pilihan untuk korang pilih.  Aku suka wallpaper f/4. Korang macam mana pulak?

Sumber:simpledesktops.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s