Jom Baca Blog!

Evolusi Blogger

Korang masih ingat first time korang buat blog? Mungkin ramai di antara blogger di luar sana yang pada mulanya menulis blog sebagai diari peribadi. Dan apabila blog mereka mendapat sambutan, dan gaya penulisan semakin matang, mereka mula maju setapak ke hadapan dan mula menyampaikan konsep yang lebih spesifik. Korang macam mana?

Entri kali ini aku nak kongsikan dengan korang tentang evolusi seorang blogger. Mari kita sama-sama tengok di mana kedudukan kita. Apakah yang menanti kita? Jom tengok infographic kat bawah. Klik untuk view yang lebih besar.

Sumber:flowtown.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s