Jom Baca Blog!

Word Lens-iPhone App yang cool

Korang pengguna iPhone? Tak kira la iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, atau iPhone 5 sekali pun, korang antara manusia yang sangat beruntung atas muka bumi ni. Korang tau berapa banyak manusia yang takde phone kat dunia ni? Google sendiri. Hehe.

Orait. Word Lens. Satu perkataan je yang boleh aku tulis. Coooool!! Word Lens membolehkan pengguna iPhone untuk translate segala perkataan dengan mudah. Yang paling best, secara live! Korang boleh translate dengan lebih mudah, dan cepat. Tak perlu terhegeh-hegeh menaip kat iPhone tu. Dan yang penting app ni free! TETAPI, language service yang ada sekarang ini hanyalah English– Spanish dan Spanish-English. Kalau ada la servis bahasa Jepun, kan bagus! Jom tengok advert Word Lens ni kat video di bawah.

2 responses

  1. Wahh banggih gler Iphone

    December 21, 2010 at 1:18 am

    • Haha. Kan? Kalau ada bahasa lain lagi best!

      December 21, 2010 at 1:19 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s