Jom Baca Blog!

Hatsune Miku – Holographic Pop Star

Aku minat Gorillaz. Band animasi yang cukup sempoi. Tapi sekarang, zaman dah berubah, dunia sudah maju. Teknologi melangkah setapak ke hadapan setiap hari. Di Jepun sekarang sudah ada penyanyi holographic,Hatsune Miku. Hatsune Miku sebenarnya satu computer music software yang membolehkan penggunanya menghasilkan suara nyanyian yang realistik, hanya dengan menaip lirik dan melodi. Cool kan?

Jom tengok macam mana Hatsune Miku dalam live concert dia. Untuk kesan yang lagi best, tengok video ni dalam 1080HD, fulscreen, dan tutup lampu bilik korang. Haha. Then jerit dan nyanyi sama-sama!

Banyak lagi lagu-lagu Hatsune Miku yang best. Lagu duet pun ada. Just search kat Youtube! Enjoy the videos guys!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s