Jom Baca Blog!

[Video] Lovefield

Meow. Siapa kat dunia yang tak suka tengok Youtube. Youtube adalah website paling popular untuk buang masa korang. Haha. Okay, enuff pasal Youtube.

Entri kali ini aku nak kongsi short film bertajuk Lovefield. Kenapa video ni best? Sebab filem pendek arahan Mathieu Ratthe ini mengandungi unsur horror, suspense, dan drama yang cukup untuk buat jantung korang berdegup kencang. The best part is, this short film has a very unexpected ending. Aku pon tak sangka. Anyway, enjoy the video.

-Burung gagak tu memang ada bakat berlakon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s