Jom Baca Blog!

[Video] Inspirasi Meja

Meow. Ada apa dengan meja? Meja memainkan peranan penting dalam hidup manusia. Kalau takde meja, susah la korang nak menulis dalam kelas. Desktop korang nak letak atas riba macam laptop jugak? Mustahil. So, kita kena hargai meja. Jagalah meja dengan baik. Susun barang-barang korang atas meja tu. Jangan bagi serabut. InsyaAllah kepala korang pon tak serabut jugak. Meja, dan suasana persekitaran laptop/dektop/study corner korang mempengaruhi produktiviti korang. Pastikan meja anda boleh menyalurkan inspirasi dan produktiviti.

Jom tengok video kat bawah ni bagaimana designer di seluruh dunia manage meja diorang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s