Jom Baca Blog!

Jom main snake dalam Youtube

21 Mei lepas, sempena meraikan ulangtahun Pacman ke-30 Google meletakkan game Pacman pada logonya. Korang masih ingat kegilaan Pacman pada waktu itu? Ada yang sampai melekat depan laptop main game toyol kuning kepala bulat tu. Kalau korang rasa tak puas lagi nak main game Pacman lagi klik sini.

Bukan Google sahaja. Dalam Youtube pun korang boleh main game yang simple macam tu. Game apa? Snake. Ya, Snake. Game ular yang semakin panjang bila makan biji apa entah tu. Macam mana nak main? Jom tengok!


Apa tunggu lagi? Jom cuba! Lepas tu k0rang main la puas-puas sampai ular tu jadi panjang penuh satu panel video Youtube tu. Selamat bermain.

P/S: Korang ada game nak dikongsi bersama? Tinggalkan komen di bawah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s