Jom Baca Blog!

Semangat blog

Aku ambil masa tulis sekejap sementara tunggu bas Pak Cik Tahir dan budak-budak junior habis exam. Oh, aku lupa nak beritahu yang aku sudah habis exam. Yahuu! Aku merdeka!

Semangat blog. Ada orang suka baca blog. Ada orang suka update blog. Ada orang suka tulis komen kat blog orang. Aku tergolong dalam golongan orang yang suka baca blog, tetapi malas untuk meng’update’ blog sendiri.

Semenjak dua menjak ini, aku macam dah hilang semangat untuk mengupdate blog. Blog sendiri aku jarang update, tetapi blog Azzariyat memang hari-hari aku bukak dan update. Haha.

Alasan? Aku takde artwork baru untuk di upload!! Waa! Aku kekeringan idea untuk buat design baru..
Tetapi anda usah gusar dan bimbang, aku aku akan cuba menghasilkan design-design baru memandangkan exam sudah pun habis..

Lagi satu, susah nak upload sekarang ni sebab streamx LAMBAT macam SIPUT! Sorry TM!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s