Jom Baca Blog!

Cara Pakai Hijab Chill

Kakak-kakak di luar sana, makcik-makcik di dapur, korang masih ingat time Yuna mula fofular dulu? Fenomena ‘Tudung Yuna’ melanda Malaysia. Haha. Aku rasa sampai sekarang, fesyen tudung Yuna masih mendapat tempat di hati muslimah Malaysia.

Orait. Entri kali ini aku nak kongsi dengan wanita-wanita di luar sana fesyen tudung baru. Yang kat Jepun ni pon boleh cuba jugak. Hijab Chill!! Hijab Chill ini diperkenalkan oleh tuan blog peliks, Maria Elena. Maria Elena adalah awek dalam video di bawah. Hehe.

Aku tak pernah pakai tudung sebab aku ni lelaki. Kepada muslimah di luar sana, kalau dah takde idea nak pakai tudung stail apa, korang boleh try pakai Hijab Chill. Try something new. Try something different.

Full credit to:peliks.blogspot

“Don’t fear failure so much that you refuse to try new things. The saddest summary of a life contains three descriptions: could have, might have, and should have.”

About these ads

4 responses

  1. comel je yang ajar pakai tudung ni.. hehe

    http://neizalyez.blogspot.com/2010/12/5-kelebihan-seorang-blogger.html

    December 28, 2010 at 4:48 am

  2. auntychoi

    biasa2 je jang…
    rmi je pmpuan pki selendang gni.

    August 20, 2011 at 7:45 pm

  3. eyntan saharudin

    baguss.. tp slendangnyew colour hitam…susa nk ikowt step kamoo….

    August 28, 2011 at 5:43 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.